Over ons

  Omstreeks 1990 ontstond bij sommige winkeliers het idee om te proberen alle detaillisten van Belfeld onder een clubdak te krijgen. Samen zal dan geprobeerd worden om Belfeld als koop en recreatiedorp te promoten. Daar elk bedrijf een eigen pluimage heeft moest naar een formule gezocht worden welke voor elke ondernemer in de detailhandel toegankelijk is. Groot of klein. Doel is en blijft om gezamenlijk de detailhandel van Belfeld te promoten en proberen het huidige winkelbestand alsook de horeca te handhaven c.q. te verbeteren. Het besef dat Belfeld ligt opgesloten tussen grote centra's, wat zonder meer wegvloeiing van koopstromen tot gevolg heeft sterkt de behoefte tot samenwerking. Voor de leefbaarheid van Belfeld is een winkel en horecabestand van groot belang.

  Stelt u zich Belfeld eens voor zonder!!!!

  60% van de inkopen welke door belfeldenaren wordt gedaan vindt plaats buiten Belfeld. Wij, de ondernemers verenigd onder c.p.b. proberen met de middelen die we hebben te zorgen voor de continuïteit en levendigheid in Belfeld. Met diverse acties proberen wij de Belfeldse consument te prikkelen hun aankopen in Belfeld te doen. Want, het is ook een algemeen belang voor Belfeld wanneer u hier uw inkopen doet. Natuurlijk is het ook in het belang van de ondernemers maar indirect zal dit zijn weerslag vinden in de leefbaarheid. een oude slogan luidt: Koop elders niet wat Belfeld u biedt. Aan kruimels alleen heeft de Belfeldse detaillist niet genoeg. Wij hebben u nodig willen wij blijvend kunnen functioneren.

  In belfeld is nog veel te krijgen In Belfeld is alles niet even duur In de Belfeldse winkels is het dorps gezellig In de Belfeldse winkels ben je echt klant

  C.P.B. beseft dat u onmisbaar voor hen bent.!!!!! Wilt u ons laten merken dat u ons niet graag wilt missen????? In ons, u, en het Belfelds belang.

  Want, C.P.B. haelt van Belvend!!!!

  suggesties?? drop zij bij een van onze leden of via onze site wij zijn er blij mee

  Please publish modules in offcanvas position.