Familiefietstocht

Centrum Promotion Belfeld
fietstocht
Datum: zondag 3 mei 2020 10:00 - 17:00

Zondag 3 mei a.s. organiseren de ondernemers aangesloten bij Centrum Promotion Belfeld voor de 22e keer een FamilieFietstocht.
Twee fietsroutes, van +/- 30 km en een van +/-60 km zijn inmiddels uitgezet. Beide fietstochten brengen de deelnemers langs de mooiste plekjes van onze omgeving.
Jong en oud kan aan deze gezellige Familie Fietstocht deelnemen.
Fiets mee en win een van deze prijzen als hoofdprijs is dit jaar gekozen voor een trendy fiets en verder zijn er nog vele prijzen beschikbaar gesteld door de deelnemers van Centrum Promotion Belfeld,
 
Inschrijven kan tussen 10 en 13 uur bij , Na afloop van de fietstocht is hier ook de tombola met muziek.
Inschrijven met tombola en koffie en vlaai op de rustplaats is voor volwassenen €4.- kinderen €3.- .
Onderweg worden de deelnemers door de Belfeldse ondernemers, op een speciaal daarvoor ingerichte rustplaats op een verfrissing getrakteerd. Ook de deelnemende kinderen worden zeker niet vergeten.
Bij terugkomst ontvangt iedere deelnemer een lot. Met dit lot doen de deelnemers mee aan een tombola die is tussen 17.00 uur en 18 uur.
Iedereen die interesse heeft en graag wil deelnemen kan zich zondagmorgen 5 mei Laten inschrijven vanaf 10:00 tot 13:00 uur bij  Park Maasduinen hier is het start en eindpunt voor deze fietstocht.

Adres maalbekerweg 25 belfeld Park Maasduinen.

Tot zondag 3 mei in Belfeld.

 

Adres
Nederland

 

Alle datums


  • zondag 3 mei 2020 10:00 - 17:00
Centrum Promotion Belfeld 2017